nedjelja, 26. siječnja 2014.

Džemperi za koke II & Robica za patke

Dobar dan radni narode, budna sam od pet zahvaljujući kavi, a ugrijana od tople čokolade koju sam upravo popila. Jučer su stvari izmaknule kontroli, mojom greškom pohvataše se pijetlovi; bolnica radi punom parom, ali srećom svi su živi i upravo kukuriču svom snagom.

Mislila sam da se možda vole, ali ipak ništa od toga. Imam dojam kako moram nabaviti još koka, očito im je i malo cura na raspolaganju.

Ne znam hoće li ovdje kiša, snijeg ili nešto treće, voda je smrznuta u svim kantama i pojilicama, tako da su koke još u zoru dobile tople vode kako bi se ugrijale i osvježile. Podrazumijeva se da sam pristaša free range uzgoja i cijenim koncept prirodne selekcije, ali ujutro prilaziti kokama sa strepnjom tko je preživio, a tko ne, zaista zna ubiti u pojam.

I danas kuckam u drvo, svi na broju.

Idemo dalje sa robicom i džemperima, ne mogu si pomoći koliko je preslatko. Fotografije su preuzete sa Pinteresta, sve više obožavam Amerikance.

Ako sam dobro shvatila postoje i igračke za koke (dobro, o tome neću, sami uguglajte ako vas zanima) i patke se mogu izvoditi u šetnju.

Naravno, sve ima svoje ZA i PROTIV, postoji teorija kako je držanje kućnih ljubimaca moderno ropstvo, sa čime se mogu čak i djelomično složiti, jer dresirati psa da čuva mokraću i nuždu desetak sati dok se vlasnik ne vrati kući s posla ne znam ima li uporište u zdravom razumu... Ali šetanje s patkom djeluje mi fora, premda to ne bih isprobavala kod kuće.
















Moj omiljeni avatar (ili cover) na društvenim mrežama








Do pisanja sutra :)

Nema komentara:

Objavi komentar