subota, 25. siječnja 2014.

Džemperi za koke

Znam, trebala sam pisati o maslinama, ali malo sam zavirila u Pinterest i ostala ondje danima... Ili tako nekako. Uglavnom, izbezumila sam se što sve ondje ima. Jednostavno, "ludi Amerikanci" meni baš i nisu toliko udareni mokrom krpom po glavi, očito visok standard u zemlji obilja rezultira simpatičnim idejama.
I kad malo bolje razmislim, što je uostalom loše u nastojanju da svakodnevica bude smiješna, zabavna, uljepšana?

Moram priznati, još nastojim shvatiti kako Pinterest funkcionira, ondje sam vrlo nova, ali nakon dva dana spopala me tuga i očaj što sve ljudi imaju. Onda sam malo guglala svrhu te društvene mreže i naišla na podatak kako 42% Amerikanki zapravo upada u depresiju nakon razgledavanja sadržaja ondje, iz običnih razloga kao što je predivna fotografija savršene torte ili uredan dom opremljen savršenim dizajnerskim komadima namještaja. Stručnjaci smatraju da se na Pinterestu nalazi sve ono što nikad nećemo imati, život koji nikad nećemo živjeti.

Zato trenutno maštam o tome kako odjenuti svoje koke. Nije pusta tlapnja, ne? Ma ne.

A s obzirom da sam krenula dvaput tjedno na fizikalnu gimnastiku i upisujem tečaj francuskog, početkom jeseni nadam se tečaju krojenja, pletenja, heklanja... Uglavnom, nešto u tom smjeru.

Nego, vratimo se robici za koke. Fotografije su preuzete znamo već otkuda, postoji taj neki problem s autorskim pravima, nije mi baš jasan, a ako sam prekršila kakav zakon ubijte me!

Sad slijedi moja lista želja:















Cijene se kreću oko 40 $ ali ima i preko eBaya. 
I naravno malo sam razgledavala svoju odjeću, možda rastragam kakav džemper koji ne nosim, zašto da trune u ormaru? S obzirom da su koke dvonožne, robica im odlično stoji.



Kome je ovo glupo - hejter ;)

Nema komentara:

Objavi komentar